UTSOLGT! Fjellhammer IL tar imot Nærbø til kamp – Fjellhammer

UTSOLGT! Fjellhammer IL tar imot Nærbø til kamp

I morgen er det kamp igjen for gutta. Denne gangen er det Nærbø som kommer på besøk til lørenskoghallen. Nærbø har startet sesongen veldig bra, med 3 seiere av 3 mulige. Dette mot henholdsvis Bergen, Kolstad og Nøtterøy. De to siste kampene vi har spilt mot Nærbø har begge vært jevne. I Fjorårets kamp i lørenskoghallen tapte vi med 1 mål. I siste kamp før jul ble det uavgjort i Nærbø, etter en strålende kamp fra våre gutter. Så vi kan regne med at det vil bli tett og jevnt også denne gangen!

Det er utsolgt for billetter, men fortvil ikke: Du kan se kampen på www.direktesport.no

Vi har tatt en prat med Sondre Gjerdalen før morgendagens kamp.

Hvilke tanker har du om morgendagens kamp?

Jeg gleder meg veldig. Det har vært deilig å endelig komme i gang med sesong igjen, og det er gøy når det er kamper rundt hvert hjørne. Det er jo det vi trener for, å få spille kamper og konkurrere, og nå er det jo en hel uke siden sist. Det kommer et sterkt Nærbø-lag på onsdag, og vi gleder oss veldig til en ny match i Lørenskoghallen

Vi har spilt jevnt mot Nærbø de to siste gangene vi har spilt mot dem. Tenker du det blir slik denne gangen også?

Ja, jeg ser ingen grunn til at det skal bli noe annerledes denne gangen heller. Nærbø har startet sesongen veldig bra, men vi føler oss selvsikre på at vi skal bite godt fra oss også denne gangen. Så får vi se hvordan det går, men vi satser jo så klart på at vi klarer å ta alle poengene på onsdag.


Dere tapte forrige seriekamp mot BSK. Er gutta revansjelystne?

Ja, det var surt å tape sist mot BSK. Vi var ikke dyktige nok hele kampen igjennom, og fikk betale for det til slutt. Jeg tror alle har vært veldig klare for å rette opp igjen det inntrykket etter onsdag, og det er deilig at vi får muligheten til det allerede i morgen. Vi gleder oss til å ta imot Nærbø, og vi skal gi alt vi har for å sette skapet på plass igjen. Vi skal hente opp igjen energien fra serieåpninga mot Drammen, også håper vi at så mange som mulig møter opp og hjelper oss med akkurat det.

Vi ønsker gutta lykke til!

PS: Det er nå lagt ut 10 nye billetter til kampen i morgen. Kjøp i appen eller på hjemmesiden.