Vi takker for innsatsen! – Fjellhammer

Vi takker for innsatsen!

Per Olav Tokerud Røhmer legger skoene på hylla.

Etter 138 kamper og 405 mål for Fjellhammer IL har Per Olav og klubben blitt enige om å avslutte samarbeidet. Per Olav jobber 100% ved siden av håndballen og det tar mye tid som han gjerne skulle brukt på trening. Det har kommet til et punkt der det er vanskelig å kombinere dette med spill i Rema 1000-ligaen. Dette er noe klubben har full forståelse for og støtter Per Olav i sitt valg. Per Olav har blitt en av de mest rutinerte og en trygghet for klubben. Han har vært med på hele reisen fra 2.divisjon. Han vil bli et stort savn i spillergruppen, men også for hele klubben. Vi vil takke Per Olav for en enorm innsats over mange år og alle de flotte øyeblikkene sammen! Lykke til videre i livet!