Kampreferat Bækkelaget – Fjellhammer IL – Fjellhammer

Kampreferat Bækkelaget – Fjellhammer IL

Endelig var det tid for gutta sin andre seriekamp. 10 dager etter den fantastiske sesongåpningen. Det var mange som var spente på hvordan gutta ville respondere etter serieåpningen.

Vi får en dårlig start på kampen og havner bakpå fra start. Etter spilte 5 minutter ligger vi under 3-0. Så våkner gutta og vi scorer 3 på rad og stillinga er 3-3. Videre utover omgangen er det BSK som tar tak i kampen. De styrer tempoet og og har fått overtaket. For vår del kommer vi til en del muligheter, men bommer for mange skudd. Dette preger kampen og BSK går opp i en 10-5 ledelse. Gutta gir ikke opp og jobber seg sakte men sikkert inn i kampen. Vi står bedre bakover og setter ballen i mål fremover. Vi går til pause med stillingen 15-13 til BSK.

2.omgangen blir en veldig jevn affære. Vi starter best og går opp ledelsen 16-15. Videre utover omgangen bølger det veldig frem og tilbake. Lagene bytter på å være i ledelsen. Vi går opp i en 23-20 ledelse 11 minutter ut i 2.omgang. Herifra og ut er det BSK som igjen styrer kampen. De snur stillingen til 25-24 etter spilte 17 minutter. Vi kommer nærme utligning i det siste minuttet, men det ville seg ikke helt i dag. Det ender til slutt 32-30 til BSK.

Det er fortsatt mye positivt å ta med seg videre fra kampen og inn mot neste ukes kamp hvor motstander er Nærbø.
Billetter til Nærbø kampen neste onsdag ligger ute til salg i appen og på vår hjemmesiden. Her er det lurt å være rask før det blir utsolgt.