Billettsalg Fjellhammer IL – Nærbø – Fjellhammer

Billettsalg Fjellhammer IL – Nærbø

Onsdag 22. September kl.18.30 er det klart til ny hjemmekamp for herrelaget.

Billetter:
Billettsalget åpner onsdag 15. sept kl. 18.30. Det er kun forhåndssalg av billetter og du kan kjøpe enten i appen vår Fjellhammer Håndball eller på hjemmesiden vår www.fjellhammer.no. På grunn av Covid-19 restriksjoner har vi begrensede sitteplasser på tribunen. Du kan kjøpe flere billetter pr person. 

Dørene åpner kl 17.45 (45 min før kampstart) Smittevern: 
Når du kommer i hallen ber vi om at alle tilskuere holder minst 1 meter avstand. Husstandsmedlemmer kan fravike fra 1 metersregelen. Husk å bruk håndsprit ved inngangen. Det er oppmerkede sitteplasser på tribunen. 

Kafeteriaen vil være åpen. 

Har du ikke mulighet for å komme på kampen, kan du se kampen på www.direktesport.no