Videre i cupen! – Fjellhammer

Videre i cupen!

Tidlig onsdag morgen satt guttene snuta mot Alta, hvor det var duket for første kamp i cupen. Når kampen kom i gang så det ut som flyturen fortsatt satt i beina. En treg start med lite tempo og dårlig angrepsspill. Bakover hadde vi relativt god kontroll. Til pause ledet Fjellhammer 11-10. Rett og slett en dårlig 1.omgang for vår del.

2. Omgangen startet bedre. Vi scorer de to første målene og sakte, men sikkert øker vi tempoet og setter flere baller i mål. Etter 17 minutter ut i 2.omgang leder vi 24-16. Forsvaret sitter veldig bra og vi får en bedre flyt i det offensive spillet. Vi rullerer godt på laget og alle som var med fikk spilletid. Dette er veldig gledelig. Til slutt ender det med en 31-19 seier til oss!
Vi er dermed videre til 4.runde i cupen.

Neste kamp for herrelaget er borte mot BSK neste onsdag.