Strålende helg for våres yngre guttelag – Fjellhammer

Strålende helg for våres yngre guttelag

Fjellhammer IL sine G16 og Junior G18 gutter kvalifiserte seg til nasjonalt seriespill i BRING og Lerøy.

G16 startet lørdagen med en fantastisk 27-12 seier over Spjelkavik i Lørenskoghallen. Senere på dagen ble det en tøffere kamp som endte med 30-21 tap mot Tertnes. I siste kamp søndag formiddag var det guttene fra Nærbø som var motstander. Kampen endte med en solid 25-16 seier til Fjellhammer.

Gutter 18 laget hadde tatt turen til Tromsø for å spille sine 2 kvalikkamper til Lerøyserien. Første kamp for dagen endte med en 27-23 seier til Fjellhammer. Etter bare noen få timers hvile var det allerede tid for en ny kamp. Mot nettopp hjemmelaget Tromsø. Det ble en tett og jevnspilt kamp som endte 20-20.

Vi gratulerer begge lagene med god innsats i helgens kvalifikasjonsspill i Lørenskoghallen og oppe i Tromsø.