Fjellhammer IL signerer ny spiller fra den ungarske ligaen – Fjellhammer

Fjellhammer IL signerer ny spiller fra den ungarske ligaen

Målvakt Aleksandar Djurdjevic er klar for to år i grønt. 24-åringen kommer opprinnelig fra Serbia, og har spilt de siste sesongene i Sport36-Komlo i den ungarske ligaen.

Trener Kristian Bliznac er fornøyd med signeringen: «Vi önskar Aleksandar hjärtligt välkommen till oss i Fjellhammer IL. Vi hoppas och tror att Aleksandar ska vara en stark bidragande spelare hos oss. 

Efter att Marcus tyvärr var tvungen till en ny operation på sin tumme så dök möjligheten upp med Aleksandar. Då kände vi i tränarteamet att vi behövde en till målvakt. Här har Kent-Robin Tønnesen hjälpt till att tipsa om Aleksandar. Han var lagkamrat med Kent-Robin i två år. Efter att ha sett på han i x antal kamper så föll han oss alla i smaken.  Nu känner vi att vi har ett bra keeperspan och jag glädjer mig att få se Aleksandar på planen när alla papper är klara och han blir spelklar».

Aleksandar gleder seg også til å komme i gang med treninger når alle papirer er i orden.  «I`m delighted to be given an opportunity to be a part of this team and community. I’m looking forward to this season and im prepared to give my all. I want to help, as well as learn and improve as much as i can. Looking forward to working with great people!»

Velkommen til Fjellhammer IL, Aleksandar!