Bring, Lerøy, NM og seriestart! – Fjellhammer

Bring, Lerøy, NM og seriestart!

Det er bare å glede seg til september! Sett kryss i kalenderen 4.-5. september – vi inviterer til håndballfest!

Denne uka kom oppsettet for NM senior, Bring og Lerøy. Fjellhammer IL har påmeldt lag i både dame- og herreklassen i NM, og i gutter og jenter Bring og Lerøy. Vi er også påmeldt NM 20/junior, men trekningen er ikke tatt enda.

De som skal først ut for å spille er damelaget som skal spiller NM-kamp mot Follo HK damer. Dato for kampen er ikke satt enda, men den skal spilles før 29. august i Lørenskoghallen.

Når vi kommer til september blir det full håndballfest for alle de 6 lagene. 4.-5. september er det Bringrunde for gutta hjemme i Lørenskoghallen. Tertnes, Nærbø og Spjelkavik kommer på besøk. Lerøygutta skal til Tromsø samme helg for å spille mot Konnerud og Tromsø.

Søndag 5. september braker serien løs for dame- og herrelaget. Det blir sesongstart med dobbeltkamp i Lørenskoghallen. Damelaget starter ballet med kamp mot Grane Arendal kl 15.30, og herrelaget avslutter med kamp mot Drammen 18.00.

11.-12. september skal Bringjentene spille sine kvalikkamper på Sotra mot Reistad og Sotra. Jentene i Lerøy skal til Trondheim og spiller kamper mot Sverresborg og Tønsberg Turn.