Sommerbrev fra Fjellhammer IL – Fjellhammer

Sommerbrev fra Fjellhammer IL

Kjære alle i Fjellhammer IL, kjære trenere, oppmenn, dugnadsansvarlige, spillere, dommere, samarbeidspartnere, frivillige og foreldre.

En sesong utenom det vanlige er overstått. Nå ser vi frem til høsten og forhåpentligvis en normal håndballsesong med det vi liker alle best: Håndball og glade barn i fulle haller!  Vi vet det har vært en påkjenning for store og små og ønsker å si:

TAKK for all innsats dere har lagt ned
TAKK for alle kreative løsninger og treningsmuligheter
TAKK for tålmodigheten dere har vist
TAKK for at dere har snudd hver stein for å bidra
TAKK for at dere har bidratt til å holde smitten nede
TAKK for at dere har holdt ut

TAKK for at akkurat DU er en del av Fjellhammer IL! 

Det er mye å glede seg til etter sommeren. Fjellhamarhallen er under oppussing, det males i Lørenskoghallen og den nye flerbrukshallen ligger an til å bli klar til sesongstart 2023. Selv om det ikke blir Fjellhammer Cup i august, jobber vi med en turnering i høstferien, en miniturnering for 2013-årgangen i august, og kick-off med dobbeltkamp i Lørenskoghallen 5. september. I tillegg skal herrene ha sin egen eliteturnering 20.-22. august der lagene som spiller er ØIF Arendal, Falk/Horten, Nøtterøy, Sandnes og Follo HK. Vi håper å kunne invitere dere alle inn i hallen igjen, så det er bare å glede seg!

Med dette så ønsker vi dere alle en riktig god sommer! 

Hilsen styret og administrasjon i Fjellhammer IL