Benjamin Berg forlenger med Fjellhammer IL – Fjellhammer

Benjamin Berg forlenger med Fjellhammer IL

Unggutten som har imponert gang på gang i årets Rema1000-liga skal fortsatt spille i grønt!

Benjamin Berg har blåst hatten av flere denne sesongen. 18-åringen viser at han tilhører på øverste nivå i norsk håndball – 83 mål på de 17 kampene som ble spilt i årets sesong.

Benjamin forteller om forlengelsen av kontrakten sin: «Jeg er veldig glad for at vi klarte å holde oss i eliteserien. Jeg har «vokst opp» i Fjellhammer, og vil veldig gjerne bidra til at klubben tar nye steg. Forhåpentligvis trenger vi bare neste sesong på å etablere et lag som er på trygg grunn lenge før siste match. Det håper og tror jeg at jeg vil være en viktig bidragsyter til. Jeg har en målsetning om at jeg en dag blir god nok til å spille for en større klubb, men Fjellhammer vil alltid ligge mitt hjerte nærmest. Jeg møter opp til første match sterkere, raskere og med samme fryktløshet som jeg stort sett evnet i forrige sesong».

«Vi er glade for at Benjamin fortsatt vil være hos oss og utvikle seg. Han er en ettertraktet spiller. Han har arbeidsoppgaver fremover knyttet til forsvarsspill og enkelte deler i offensivt spill. Vi har stor tro på at han finner trygghet og gode utviklingsmuligheter for dette hos oss i Fjellhammer IL», sier Kristian Bliznac om unggutten.

Benjamin ble også «årets nykommer» i Rema1000-ligaen.

Alle foto: Harald Gründel