Spiller med grønt hjerte re-signert – Fjellhammer

Spiller med grønt hjerte re-signert

Sebastian Oulie Brynhildsvoll fortsetter i grønn drakt, slik han har gjort siden håndballskolen.

Foto: Harald Gründel

Bakspilleren er født i 2001, har vært med på reisen fra 2. divisjon og vært med på både opp- og nedturer med laget. Han har vært på ulike samlinger for regional landslag og sammen med Fjellhammers 2001-gutter var han også med å sikre 2. plassen i Bringserien sesongen 17/18.

«Jeg har valgt å re-signere med Fjellhammer for det er klubben jeg har vært i siden jeg begynte å spille håndball. Jeg vet hva jeg kommer til og trives veldig med det. Samholdet i spillergruppen og trenerteamet var også viktig for valget», sier Sebastian om videre spill i Fjellhammer IL.

Jeg gleder meg til veien videre

Sebastian Oulie Brynholdsvoll

«Sebastian har tålmodigheten som trengs, og vi har troen på at han vil ta enda flere steg neste sesong. Han har jobbet veldig bra med fysisk trening de siste månedene, og nå rettes fokus mot individuelle ferdigheter. Han har gode lederegenskaper for å være så ung som han er», sier en fornøyd Kristin Bliznac.

Foto: Harald Gründel
Foto: Harald Gründel
Foto: Harald Gründel