Landslagssamling i beachhåndball for Sondre Gjerdalen – Fjellhammer

Landslagssamling i beachhåndball for Sondre Gjerdalen

Sondre Gjerdalen er ikke bare en god på parketten, han takler sand under beina like godt.

Denne uka kom det en etterlengtet innkalling til samling for landslaget i beachhåndball menn. Sondre Gjerdalen er og har vært fast spiller på laget siden juni 2018, og var med i Eurohandball-Beachtour 2018 og var med når beachgutta tok medalje i EM i 2019.

«Jeg gleder meg veldig. Det blir spennende å teste beach-formen igjen. Sist jeg var på samling var EM i Polen, og selv om jeg var relativt fersk da, så ga det veldig mersmak. Beachhåndball er jo ikke noen stor idrett i Norge, og sånn som situasjonen er nå er det vanskelig å få trent og konkurrert i noen særlig grad utenfor landslaget, så det betyr jo at det var blitt lite beachspill siden forrige samling. Det var absolutt noe jeg savnet forrige sommer, og nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang igjen», sier Sondre om uttaket.

Denne gangen skal Sondre og resten av beachgutta samles i Sandefjord 15. og 16. mai. Du kan lese hvem som er tatt ut til samlingen her.

Vi gratulerer Sondre med uttaket og ønsker lykke til på samling!

Foto: Niclas Dovsjö
Foto: Harald Gründel