Ny venstrehendt kantspiller i i herrelagstroppen! – Fjellhammer

Ny venstrehendt kantspiller i i herrelagstroppen!

Vi ønsker Hermann Gjekstad hjertelig velkommen inn i spillertroppen fra og med neste sesong.

Vi tok en prat med Hermann om hva og hvorfor Fjellhammer IL kjentes riktig ut nå. Hermann har spilt i ØIF Arendal den siste sesongen.

Hvorfor ønsket du å komme til Fjellhammer IL?
Jeg har lyst til å få ut mitt fulle potensial, og jeg føler forholdene ligger tilrette for det i Fjellhammer. Jeg har fått veldig godt inntrykk av trenerteamet og syntes klubben har mye spennende på gang. Det var totalen av dette som gjorde at jeg ønsket meg til Fjellhammer. 

Hvilke kvaliteter ser du i Fjellhammer og hva ønsker du å bidra med inn i laget?
Jeg ser mange kvaliteter i Fjellhammer. De har hatt en imponerende reise med flere opprykk de siste årene, og denne sesongen har de spilt jevnt mot nesten alle lagene. Det virker som det er stort engasjement i laget og mange unge spillere som vil bli bedre. Jeg ønsker å bidra med kontringer, fine scoringer og til at laget vinner mange kamper. Jeg gleder meg, sier en fornøyd Hermann Gjekstad!

Kristian Bliznac er også fornøyd med signeringen av Hermann. Vi mener det ligger et potensial i han, som han ikke har fått ut, og vi håper og tror at vi kan få det ut av han og å utvikle hans potensial. Vi har allerede begynt på en plan på hvor vi skal starte og hva som skal til for at få ut sitt fulle potensial. Også er det litt opp til hans selv å bli så god som han ønsker. Vi mener det krever hardt arbeid over tid, og vi tror han er villig til å legge ned den tiden det tar for å bli det.

Velkommen til Fjellhammer IL!