Ny daglig leder snart på plass – Fjellhammer

Ny daglig leder snart på plass

De siste månedene har det vært en intensiv jakt etter ny daglig leder og vi har den gleden av å informere alle våre medlemmer og støttespillere at vi fant den vi var ute etter i egne rekker.  

Ansettelsesgruppe bestående av Dag Vidar Jonassen, Tonje Hannevik, Jeppe Storm og Einar Stolpe Karlsen har vært igjennom en god bunke søknader, intervjuer og case for en håndfull kandidater som var med i siste runde før den endelige beslutningen ble tatt.  Etter nøye evaluering og diskusjoner i gruppa ble det enstemmig vedtatt at vi ønsker Karl-Rikard (Kalle) Sillén som ny daglig leder i Fjellhammer IL. 

De fleste i vår klubb kjenner Kalle, men for de som bare har hørt navnet så har han vært tilknyttet Fjellhammer IL i 14 år i ulike roller.

Selv sier Kalle: Hva gjør man når man får tilbudet med å jobbe med sin hobby når man samtidig har en bra jobb? Når jeg fikk spørsmålet så gikk jeg in i et modus der jeg stilte meg selv et spørsmål, vil jeg få denne muligheten igjen om jeg sier nei?

Neste var om jeg takkede ja, ville jeg få til det som klubben ønsker? Etter en runde med disse spørsmålene så ble det klart at jeg kunne ikke si nei til denne muligheten og de utfordringer som ligger foran. Det gjør at jeg etter 16 år i Flytoget som servicesjef der jeg vært med å skape et av Norges største varemerker, har jeg valgt å takke ja til jobben i Fjellhammer IL.

Under mine 14 år i har jeg hatt roller som trener for flere lag, sportslig leder, sportsjef, styremedlem, en del av valgkomité, trent klubbens målvakter, vært hallansvarlig, og sen ledere for Bonaqua i 2 år.  I tillegg har jeg gjennomført over 400 tilsynsvakt kurs som hallansvarlig. De siste 5,5 årene har jeg gjort det uten å ha barn i klubben.

Et av mine store driv har vært å beholde ungdommene på parketten der de skal bli trent og bli slitne i en sosial og trygg miljø, slik at mor og far slipper reise rundt og lete etter sitt barn. Dette handler om å ta et annet ansvar en sporten, og vi som klubb ønsker nå å ta et større samfunnsansvar i Lørenskog kommune.

Så her står jeg snart som leder for hele greia med 744 medlemmer, og et styre som sagt at vi som klubb skal tenke offensivt og med et stort hjerte for mer enn håndballen, avslutter han med et smil om munnen.

For å få til alt som vi ønsker så trenger vi hjelp, og vi er heldige for den hjelpen vi får av alle dere som er med rundt i klubben, noen vi som klubb er meget stolte av. 

For vi er alle klubben Fjellhammer IL 

Karl-Rikard Sillén

Det kommer til å skje små og store ting i klubben fremover som gjør at vi skal være en klubb som hele tiden ser på områder der vi kan bli bedre.

Ansettelseskomiteen er glade for at Kalle nå har takket ja og er sikker på med hans smittende humør, engasjement og visjoner skal være med å ta Fjellhammer videre både for barn og ungdommer samt våre elitelag.

Ønsk han velkommen inn i den nye rollen!

Kalle tiltrer stillingen 1. juni.