Topphåndballen får trene innendørs, breddehåndballen må vente – Fjellhammer

Topphåndballen får trene innendørs, breddehåndballen må vente

Etter regjeringens pressekonferanse 13. april, gis det unntak for toppidretten. Lørenskog kommune gir også unntak for toppidretten. For Fjellhammer IL betyr det at våre A-lag kan trene innendørs fra og med 14. april, men våre breddelag må fortsatt trene utendørs.

Regjeringen forlenger tiltakene som ble innført 16. mars til og med 25. april i kommuner som har høyt smittetrykk. Dette gjelder blant annet Lørenskog kommune. For Fjellhammer IL sin del vil det si at hallene er stengt for breddelagene, mens topphåndballen kan trene innendørs.

For breddelagene gjelder følgende restriksjoner:

  • Hallene er fortsatt stengt, unntaket er toppidretten/topphåndballen.
  • Kun utendørs trening.
  • Kun lov å trene i egen kommune.
  • Trening i grupper á maks 10 personer. Minst 2 meter avstand mellom deltakerne.
  • Ingen organisert trening for de som er 20 år og eldre, verken inne eller utendørs.
  • Labben er stengt.