Velkommen til Fjellhammer IL, Nikolai Moe – Fjellhammer

Velkommen til Fjellhammer IL, Nikolai Moe

Nikolai Moe ikler seg den grønne drakta fra og med sesongen 2021/2022. Nikolai kommer fra Drammen HK og ROS IL og har signert en to årskontrakt med Fjellhammer IL. Unggutten drømmer om å leve av håndball.

Nikolai Moe er et kjent navn i på LM02 (yngre landslag) og har vært på laget siden høsten 2019. Vi har tatt en prat med Nikolai om hvilke ambisjoner og mål han har.

Hvorfor falt valget på Fjellhammer? Valget mitt falt på Fjellhammer av flere grunner. Jeg synes trener teamet virker veldig profesjonelt, og liker deres verdier. Samt at Fjellhammer sin spillestil passer meg veldig godt, og jeg vet at de tar vare og bruker tid på å utvikle unge spillere. 

Hvilke kvaliteter ser du i Fjellhammer og hva ønsker du å bidra med inn i laget? Jeg liker veldig godt at det er et lag som virkelig blør for drakta. Det er et ungt lag med mye engasjement som jeg tror kan komme langt. Jeg ønsker å bidra håndballmessig med spesielt fart og tempo, og ikke minst bidra til det sosiale. 

Du er fortsatt en ung håndballspiller, hva drømmer du om når det gjelder håndballkarriere? Jeg tar steg for steg for å stadig nå høyere i min karriere. Målet er å kunne leve av håndball og spille på internasjonalt profesjonelt nivå.

Kristian Bliznac er også fornøyd med signeringen av den unge bakspilleren. Nikolai är en ung talangfull playmaker. Nikolai är trygg med bollen och har en fin fart och härligt flow i spelet sitt. En duktig bollspelare som ska passa fint in i sättet som vi vill spela handboll på.

Jag förväntar att han kommer in med professionalitet, tålamod, nyfikenhet och ett driv om att bli bättre. Så är det våran uppgift som klubb att göra han till en bättre spelare. Har han drivet, nyfikenheten, tålamodet och en bra attitude i sin träningsvardag, så är många av grundpelarna på plats för att bli en bra handbollsspelare och människa hos oss.