Stans for innendørs trening for toppidretten – Fjellhammer

Stans for innendørs trening for toppidretten

Etter pressekonferansen i går kveld, fikk vi beskjed om at denne gangen var ikke toppidretten unntaket fra regelen. Breddehåndballen har ikke kunne trene innendørs siden 10. mars, og nå følger A-lagene etter.

Herrelaget i Rema1000-ligaen har ikke spilt kamper siden 19. desember. Damelaget fikk spille noen får kampen i januar. Begge lagene har hele tiden fått trene innendørs og hatt en normal (hvis noe kan kalles normalt) treningshverdag. Nå er det dessverre slutt med det. Tiltakene skal vare frem til 11. april.

Breddelagene våre kan trene utendørs i grupper á 10 personer, 2 meter avstand mellom deltakerne, og deltakerne i ei gruppa må være fra samme kommune.

Det bekymrer oss at smittetallene i vårt område er så høye, og vi tar selvfølgelig vår del av dugnaden. Men vi frykter stort frafall i idretten generelt og i håndballen spesielt om dette skal vare over lang tid når det har vært mange opphold og lengre perioder uten innendørs håndballtrening for våre breddelag.