Fjellhammer IL søker ny daglig leder som brenner for håndball – Fjellhammer

Fjellhammer IL søker ny daglig leder som brenner for håndball

Vi ønsker en person som brenner for idrett, har erfaring fra å lede og utvikle en idrettsklubb og som kan vise til gode resultater – både sportslig og økonomisk. Gode relasjoner i håndballmiljøet vil vektlegges. Annen relevant erfaring og kompetanse kan kompensere for dette. 

Som daglig leder vil du ha hovedansvaret for å videreutvikle klubben og lede Fjellhammer IL til å bli Norges ledende håndballklubb. Herunder vil en viktig oppgave være å videreutvikle sponsorvirksomheten og øke klubbens inntekter generelt. Du skal være klubbens ansikt utad, og være inspirator og kreatør av klubbens tilbud. Du skal være en pådriver for cuper og aktiviteter – i tillegg til videreutvikling av nye konsepter og forretningsmuligheter.

Fjellhammer IL har hatt god vekst de siste årene både sportslig og økonomisk. Klubben driftes godt og har ambisjoner om å ta det neste steget i norsk håndball. 

Fjellhammer IL er Region Østs største håndballklubb med 744 medlemmer fra håndballskole opp til seniornivå. Fjellhammer har også TH-lag – (tilrettelagt Håndball) for spillere med utviklingshemming.

Hele jobbannonsen og stillingsbeskrivelsen finner du på Finn.
Finnkode 209552783.

For mer informasjon, ta kontakt med styreleder Einar Stolpe Karlsen
tlf 926 50 506
e-post: leder@fjellhammer.no