Kristian Horten tar på seg den grønne drakta igjen – Fjellhammer

Kristian Horten tar på seg den grønne drakta igjen

Kristian Horten har signert med Fjellhammer IL. Etter å ha spilt i Fjellhammer IL i sesongen 18/19 er han igjen tilbake i grønn drakt og klar for å entre banen. 

I sesongen 18/19 var han med på opprykket til 1.divisjon. Den sesong var han nr 3 på toppscorerlista til Fjellhammer med 87 mål på 19 kamper. 

Jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket når Kristian (Bliznac) ringte og ville ha meg med igjen. Nå ser det jo ut til at det er en god stund til vi får spilt, noe som er veldig kjedelig, men så er det jo alltids gøy å henge med den gjengen her da, så vi kommer oss fint gjennom det. Tror gutta har savna meg også, spesielt Michael, sier Kristian om valget med å sette gang for fullt igjen.

Tanken om mulig eliteseriespill hadde vel egentlig forsvunnet for godt, men når muligheten kom så måtte jeg egentlig bare si ja

Kristian Horten

Kristian Bliznac sier: 
Når Andreas (Opsahl Furuseth) er alene på kanten, trengte vi en spiller til inn. Vi veit hva vi får i Kristian og han har vært med før. Han kan avlaste Andreas på en god måte. Han trenger å jobbe mer med fysikken, og når det er på plass blir det nok spilletid på han også. Det blir en konkurranse mellom Kristian og Andreas om hvem som får spilletid på høyre kant. 

Foto: Harald Gründel