Enda en ung spiller satser i to nye år med grønn drakt! – Fjellhammer

Enda en ung spiller satser i to nye år med grønn drakt!

Andreas Opsahl Furuseth har signert for to nye sesonger i Fjellhammer IL. Selv sier Andreas at det var ett enkelt valg å bli med videre.

I bortekampen mot Sandefjord tidligere denne sesongen satt han inn 6 mål. Totalt denne sesongen har han putta 17 baller i nettet for Fjellhammer. Venstrehendte kantspillere vokser ikke på trær og vi er glade for å ha med oss Andreas videre.

Jeg trives veldig godt i en så sulten og målrettet gjeng, og gleder meg utrolig mye til å fortsette å utvikle meg i Fjellhammer.

Andreas Opsahl Furuseth

Kristian sier: Han er en «late bloomer» som trenger mer tid for å nå nivået og hans store sjanse er nå når Miro ikke er her. Vi håper han tar sjansen. Andreas har tatt skritt hver sesong. Han har potensiale og det er opp til han selv hvor god han vil bli. Vi skal hjelpe han på veien.