Arian klar til 2023! – Fjellhammer

Arian klar til 2023!

«Meget godt fornøyd med signaturen til Arian som jeg selv fulgt siden håndballskolen», sier Kalle, sportsjef Fjellhammer IL.

Kantspiller Arian Olsen Grønskei har signert ny avtale og blir værende i Fjellhammer IL til 2023. Som spiller i Fjellhammer IL siden håndballskolen kjenner han klubben godt. Han har vært med på reisen fra 2. divisjon og vært med på både opp- og nedturer med laget. 2001-spilleren var også med å ta 2. plass i Bringserien sesongen 17/18.

Foto: Harald Gründel

Selv sier Arian om valget: «Fjellhammer er en klubb som består av et veldig kompetent trenerteam, samt en veldig god spillergruppe. Vi har et godt miljø i gruppa, både treningsmessig og sosialt, og jeg tror det er et slikt miljø som vil gi meg den riktige utviklingen som spiller videre».

«Arian har trent veldig bra, og burde fått flere sjanser, men han har Erik Hybertsen foran seg og konkurransen om spilletid er stor. Han trener godt og hans sjanse kommer. Gøy at han skriver på og er med videre», sier trener Kristian Bliznac om resigneringen av den unge FIL-spilleren.

Foto: Harald Gründel