For en rar uke vi har vært gjennom… – Fjellhammer

For en rar uke vi har vært gjennom…

En rar uke er forbi. En rar uke fordi det er under halvparten av våre A-spillere som har kunne trene på grunn av restriksjoner og utbruddet av det muterte utbruddet av koronaviruset i Nordre Follo. Mange av våre A-spillere bor i Oslo kommune, og har ikke kunnet delta på trening.

I dag kom beskjeden om at lag i 1.divisjon og Rema1000-ligaen kan trene som normalt fra og med i dag. Men kamper blir det ikke på en stund. Seriespillet er utsatt til og med 16. februar. Herrelaget har ikke spilt kamp siden 19. desember, damelaget siden 6. januar.

Mens vi venter på at breddehåndballen kan starte med treninger igjen og at topphåndballen kan spille kamper igjen, har vi laget en liten bildekavalkade fra kamper så langt i sesongen 2020/2021. Våre flinke fotografer, Arild Hagen og Harald Gründel, klarer å fange følelser og øyeblikk vi gleder oss til å se flere av snart.