Ukas samarbeidspartner: Comet Sport og Umbro – Fjellhammer

Ukas samarbeidspartner: Comet Sport og Umbro

Denne ukas samarbeidspartnere er Comet Sport og Umbro. Umbro er vår utstyrsleverandør og Comet Sport er vår distributør av utstyr.

Du har sikkert hørt om Comet Sport og du vet sikkert at alle draktene våre er av merket Umbro. Men vet du hvor lenge Comet Sport, Umbro og Fjellhammer IL har samarbeidet? Eller hvor viktig det er å ha en leverandør som alltid stiller opp når uventa ting skjer?

Fjellhammer IL, Umbro og Comet Sport har lenge hatt et godt samarbeid. Så langt bakover i tid som vi klarer å huske, har vi brukt Comet Sport og vi er en av klubbene som har hatt Umbro som utstyrsleverandør lengst.

Hos Comet sport finner du alt du trenger for å spille håndball, og andre idretter. Comet er også en trygg og god leverandør som ordner ting raskt og effektivt og vi er utrolig stolte over å ha både Umbro og Comet Sport med på laget som alltid sikrer god kundeservice.

Comet Sport har stadig god medlemstilbud, og når det bestilles #vierFIL-tøy er det Comet som tar i mot bestillingen, sorterer lagvis og leverer varene på døra i Lørenskoghallen. Snakk om god service!

Som en av Norges største håndballklubber er vi avhengig av pålitelige partnere og der er både Umbro og Comet bautaer. Er det ei drakt som revner, får vi ny dagen etter ferdig trykt. Trenger vi raskt mer isposer, ordner Comet det for oss. Takk for at dere er med på laget, Comet Sport og Umbro!