Pressemelding: Endring i trenerteamet i damelaget til Fjellhammer – Fjellhammer

Pressemelding: Endring i trenerteamet i damelaget til Fjellhammer

I går ble Fjellhammer IL enige med Håvard Lomsdal at han går over i en annen stilling i klubben og gir fra seg ansvaret til Tom Fokstuen som hovedtrener for damelaget

Tom Fokstuen kommer sist fra stillingen som trener for Rælingen HK rekrutt der han jobbet med å utvikle talentene i klubben. 

For de som ikke kjenner Tom, så har han trent lag fra loppetassen, Bylag, Regionslag, 1 div og elite. Han har også jobbet med analyse for yngre landslag.

Fjellhammer har en meget ung, lovende og ikke minst bred spillergruppe med masse talent. Laget har mange spillere med et stort potensialt. Med tanke på miksen med alder, potensiale med unge og sultne spillere er dette noe enhver trener ønsker å jobbe med sier Tom

Han sier også at det må legges ned mye jobb av alle for å komme på rett kjøl og alle må være villige til å legge ned den jobben som kreves. Her skal vi må bygge sten på sten. Det vil koste blod, svette og tårer av alle i spillergruppen sier Fokstuen.

Tom som også vil rette en stor takk Rælingen som etter samtaler med Fjellhammer lot han få denne muligheten til å ta over Fjellhammer sitt damelag. 

Rælingen sier: Tom ønsket utfordringen å ta over som ansvarlig for Fjellhammers 1.divisjonslag for kvinner etter at Fjellhammer tok kontakt med oss. Etter grundige vurderinger har vi valgt å ta hensyn til ønsket og muligheten dette gir til Tom.  Vi ønsker han lykke til og håper hans bidrag sørger for at Fjellhammer sikrer plassen i 1.divisjon.


Vi ønsker Håvard lykke til med nye utfordringer i Fjellhammer og Tom velkommen inn i damelaget!  

Tom Fokstuen