Kampreferat: Fjellhammer – Elverum (21-33) – Fjellhammer

Kampreferat: Fjellhammer – Elverum (21-33)

Søndag kveld gjestet Elverum Lørenskoghallen. En kamp der vi visste vi ville møte tøff motstand.

Vi starter kampen med et smell og etter 5 minutter leder vi 3-1. Elverum tar et jafs og plutselig viser måltavla 5-8. Vi henger greit med de første 20 minuttene, og går i garderoben med 5 mål bak (14-19). 

Det går trått i første del av andre omgang og etter 12 minutter har vi kun fått inn et mål. Resten av kampen blir Elverum for sterke, når kantspiller Hedberg setter inn alle ballene han får tak i, uavhengig av vinkel. Herman Schultz viser hva han er god for og gjør en glimrende jobb både i angrep og forsvar. Sondre Gjerdalen kjemper også heroisk inne på linja og setter 9 av 9 mulig i nettmaskene.

Vi må fullføre det vi avtaler, og det gjør vi ikke i dag

Per Olav Røhmer

Sluttresultatet blir 21-33.  Sondre Gjerdalen blir BB på Fjellhammer. William Nilsen-Nygård blir BB på Elverum. 

Målscorere Fjellhammer: Sondre Gjerdalen (9), Herman Schultz (4), Arian Grønskei (2), Eirik Hybertsen (2), Tobias Myrbakk (1), Per Olav Røhmer (1), Marius Kleiven (1), Benjamin Berg (1)

Målscorere Elverum: William Nilsen-Nygård (9), Christoffer Hedberg (7), Johan Niclas Fingren (4), Tobias Grøndahl (4), Kristian Larsen (2), Simen Pettersen (2), Dominik Mathe (2), Simen Schønningsen (1), Edwin Aspenbäck (1), Endre Langaas (1).