Kampreferat: Kolstad – Fjellhammer (27-18) – Fjellhammer

Kampreferat: Kolstad – Fjellhammer (27-18)

Vi har det å gjøre det vanskelig for oss selv, og denne kampen er intet unntak.

De første ti minuttene får vi grisebank og ligger under både 0-6 og 3-10. Men nok en gang er vår superinnbytter på jobb og Alex Martinsen virker som den vitamininnsprøytning vi trenger. Hele laget hever seg og spesielt Herman Schultz viser guts og innsats i sine satsninger. Så de siste minuttene av første omgang, vinner vi hele 7-1 og er kun ett mål bak når lagene går til pause på 10-11.

Det kan virke som vi har til hensikt å være med på dansen etter pause og følger Kolstad de første fem minuttene. Men så får vi noen avgjørelser mot som vi føler er tvilsomme, og plutselig er Kolstad foran med 18-14. Vi holder trykket og forsøker å være offensive, men vi kommer aldri helt i ryggen på hjemmelaget. Mot slutten velger vi å rullere inn og bruke hele bredden. I tillegg til spiller vi sju mot seks med debutant Lars Gran på venstre back.

Resultatet ble ikke det viktigste for oss i denne perioden. Vi valgte å skape noen gode opplevelser fremfor å forsvare inn et hederlig tap. Disse minuttene er verdifull for at unggutter i klubben skal se at «er du god nok får du sjansen». Det gjelder bare å være tålmodig og jobbe på. Alexander Lein Martinsen blir nok en gang BB. Vi gratulerer!