Gutta reiser til Kolstad, og enda en ung spiller er med i troppen! – Fjellhammer

Gutta reiser til Kolstad, og enda en ung spiller er med i troppen!

I skrivende stund pakker krigerne fra Fjellhammer sekken for å reise til Trondheim og Kolstad Arena. Og den som kanskje er mest spent i dag er Lars Gran. 

16-åringen fra Fjellhammer skal nemlig ha sin debut for Fjellhammer herrer i Rema1000-ligaen. Lars er en ekte FIL-gutt og har spilt i Fjellhammer siden håndballskolen. Han er født i 2004 og har vært på flere samlinger med guttelandslaget (LM04) som startet med samlinger høsten 2019.  

Dagens motstandere var også våre første motstandere i Rema1000-ligaen. 30. august gjorde Fjellhammer kanskje sesongens største overraskelse og klinka til med 7-mål seier over Kolstad. Den gang var Marcus Støen Fredriksen en vegg i målgården og ga Kolstadspillerne en god del hodebry. Marcus har så langt i sesongen spilt 12 kamper og har på alle kampene vist at han virkelig fortjener å være en del av A-troppen. Nå er han dessverre ute med skade etter kampen mot Viking.

Dagens kamp starter kl 18.00. Du kan se den på www.direktesport.no fra kl 17.50! Heia Fjellhammer IL!