Ukas samarbeidspartner: Svea – Fjellhammer

Ukas samarbeidspartner: Svea

Vi ønsker å gjøre stas på våre samarbeidspartnere, og denne uka presenterer vi Svea!

Svea er og har vært en samarbeidspartner gjennom mange år. Vi er utrolig heldige som har en stødig og trygg partner med oss gjennom tykt og tynt. Svea er Nordens største finansieringshus med over 2000 ansatte.

Svea setter engasjement, kompetanse og handlekraft som sine verdier, noe også Fjellhammer IL kjenner seg igjen i. Vi er opptatt av positivt engasjement fra trenere, spillere, dommere, foreldre og samarbeidspartnere. Vi søker hele tiden ny kompetanse og vi er glade for å kunne støtte trenere, spillere og dommere i å bli enda bedre enn de allerede er. Svea handler til fordel for Fjellhammer og er fleksible og løsningsorienterte.

Svea er også personlig sponsor for Herman Schultz, som spiller på herrelaget i Rema1000-ligaen.

Herman er personlig sponset av Svea!
Foto: Harald Gründel.