Ukas samarbeidspartner: Norsk Regnskap – Fjellhammer

Ukas samarbeidspartner: Norsk Regnskap

Denne ukas samarbeidspartner er Norsk Regnskap!

Norsk Regnskap har vært en av våre trofaste samarbeidspartnere og regnskapskontor siden 2019. De er våre støttespillere når det gjelder spørsmål angående lønn, økonomi, skatt og avgifter. De er også behjelpelige med personal og henvendelser til Nav.

Norsk Regnskap fyller 20 år i år, har nesten 30 ansatte og finnes på 6 ulike stedet i Norge. De har alle sine tjenester i sky som gjør at det er lett å følge med på hvordan eget regnskap ser ut til en hver tid. Det gjør det også lett å ha oversikt og du kan selv velge hvilke regnskapsoppgaver du trenger hjelp til.

Norsk Regnskap er personlig sponsor for Henriette Jack Larsen, som spiller på vårt damelag i 1.divisjon.

Med kunnskap og engasjement skaper vi suksesshistorier sammen!

Norsk Regnskap

Norsk Regnskap deler av sin kunnskap og på deres youtube-kanal kan du få med deg nyttige tips. Vi anbefaler deg å følge Norsk Regnskap på Facebook!