Nye restriksjoner i Lørenskog kommune – Fjellhammer

Nye restriksjoner i Lørenskog kommune

Alle kamper i Fjellhammer IL avlyses fra og med 12.november, unntatt kamper for 1. divisjon damer og Rema1000-ligaen menn. Trening for barn og ungdom under 20 år kan fortsette etter gjeldene smittevernsprotokoll. Elitelagene får fortsette trening.

Lørenskog kommune har i dag bestemt at alle innendørs arrangementer blir forbudt med virkning fra og med torsdag 12. november 2020. Eliteidrett er unntatt og kamper kan spilles uten publikum. Breddeidrett for voksne over 20 år er ikke tillatt, som vil si at alle divisjonslagene i Fjellhammer fra og med 2.divisjon menn ikke kan trene samlet. Vi oppfordrer selvsagt til egentrening for disse gruppene.

Hvilke tiltak som ble vedtatt i Lørenskog kommune i dag, finner du her!

Her er en oppsummering av tiltakene som settes i verk og som påvirker håndballaktiviteten i Fjellhammer IL:

Kamper:
1. Alle kamper utgår. Dette gjelder seriekamper, regionscup, turneringer, og treningskamper (mot andre lag i andre klubber og andre aldersklasser i egen klubb)
2. Rema1000-ligaen og 1.divisjon får lov til å spille kamper, men uten publikum
3. Oppstart av kamper for 2. div planlegges i januar 

Treninger:
1. Treninger for barn og unge til og med 20 år kan fortsette å arrangere treninger og aktiviteter, men ikke delta på konkurranser, kamper, cuper og turneringer, heller ikke i andre kommuner. 
2. Husk å følge retningslinjene som gjelder for trening.
3. Breddeidretten for voksne stanses og de kan heller ikke trene med avstand (gjelder divisjonslag der spillere er over 20 år, herrer 2.div, damer 4.div, herrer 5.div og jenter 33). 
4. Ingen hospitering