Ukas samarbeidspartner: Protector Forsikring – Fjellhammer

Ukas samarbeidspartner: Protector Forsikring

Denne ukas samarbeidspartner har vært med oss i en årrekke, og heter Protector Forsikring. En stødig partner i bredde og på herrelaget, som blant annet er personlig sponsor til 4 av være unge og lovende herrespillere!

Protector Forsikring er gode på relasjon og du kan alltid stole på at du har de i ryggen. De er faste tilskuere når Lørenskoghallen er klar for kamp.

Foto: Harald Gründel

Vi er stolte sponsorer og samarbeidspartnere med Fjellhammer IL gjennom mange år. Årsaken til vårt utvidede engasjement de neste to år er at vi ønsker å støtte breddesiden til en av Norges største og beste junioravdelinger innen håndball i en tid som er spesielt krevende for idretten.

Sverre Bjerkeli, adm.dir Protector Forsikring
Foto: Harald Gründel