All regional kampaktivitet fryses 6.-10. november – Fjellhammer

All regional kampaktivitet fryses 6.-10. november

Norges Håndballforbund har i dag bestemt at all regional kampaktivitet skal fryses fra og med 6. november til og med 10. november.

Du kan lese hele saken på Norges håndballforbund her!

Kampaktivitet i Rema1000-ligaen og 1.divisjon går foreløpig som normalt, så lenge det ikke er lokale restriksjoner.

Lørenskog kommune meddeler at alle treninger kan gå som vanlig i hallene, inntil videre. Det er nye møter torsdag kveld, hvor beredskapsgruppa i kommunen kan beslutte nye restriksjoner.

Det er torsdag avholdt beredskapsmøte som følge av nye nasjonale føringer for strengere smitteverntiltak. Det koordineres mellom kommunene i Oslo og Viken på samordning av innstrammingstiltak som skal innføres, ledet av Fylkesmannen. Lørenskog kommune vil følge tiltakene Oslo kommune vedtar. Oslo planlegger pressekonferanse fredag ettermiddag. Vi ber dere kontinuerlig følge med på kommunens hjemmeside og andre aktuelle kanaler for siste oppdaterte informasjon.

Vi vil også selvfølgelig sende ut informasjon så snart vedtak på tiltak foreligger. Inntil videre kan aktivitet fortsette etter gjeldende smittevernregler. Parallelt bør en forberede nedstenging av aktivitet. Signalene går på kraftige innstramminger for kultur- og idrettsaktiviteten.