Landslagsamlinger for flere Fjellhammergutter! – Fjellhammer

Landslagsamlinger for flere Fjellhammergutter!

Oppdatering: Samlingen er dessverre avlyst av Norges Håndballforbund.

I starten av november arrangeres det landslagsamlinger for LM00 og LM02, og 3 av våre gutter er tatt ut. I Fjellhammer IL gror det godt!

Dette er så kult og velfortjent! Grattis til gutta for iherdig jobbing og grattis til alle dere som er med å utvikler unge talenter!

Einar Stolpe Karlsen, styreleder Fjellhammer IL

LM00
Målvakt Marcus Støen Fredriksen og bakspiller Tobias Myrbak er begge tatt ut til samling for Juniorgutta (landslag for menn født 2000/2001). Marcus har 5 kamper for LM00, mens det er første samling for Tobias. Samlingen holdes i Skien 2.-5 november.

«Jeg synes det er utrolig gøy og morsomt å bli tatt ut. Det er min første landslagsamling så gleder meg egentlig til alt. Jeg tror at det er et høyt nivå men at det også kommer til å bli en lærerik samling», sier Tobias Myrbakk.

Foto: Harald Gründel

Det jeg tenker om uttaket er jo først og fremst at det er veldig gøy å bli tatt ut! Jeg gleder meg til både treningene og det sosiale, og håper på å kunne bruke denne samlingen til å utfordre meg selv og lære mest mulig.

Marcus Støen Fredriksen
Foto: Harald Gründel

LM02
Benjamin Berg er også tatt ut til samling. Han skal på samling med U-gutta (landslag for menn født 2002/2003). Samlingen er i Skien 5.-8. november. Benjamin har 11 kamper og 24 mål for U-gutta.

Foto: Harald Gründel