Pressemelding – Fjellhammer

Pressemelding

Oppdatering: Ingen andre spillere på damelaget har testet positivt for Covid-19. Heller ingen i støtteapparatet har testet positivt. Det betyr at karantenen til laget er ferdig onsdag 7. oktober og damelaget kan gjenopprette trening fra og med 8. oktober.

Fjellhammer IL fikk tirsdag kveld en melding om at en av våre spillere på damelaget i 1.divisjon har testet positivt på Covid-19. 

Fjellhammers damelag spilte søndag 27. september en kamp i 1.divisjon mot Gjerpen IF i Gjerpenhallen. Fjellhammers spiller hadde ingen symptomer før, under og rett etter kamp, men har tirsdag kveld fått påvist Covid-19. Hele laget er nå satt i karantene og skal testes for Covid-19.

Kommunelegene i Oslo, Lørenskog og Skien følger opp saken og pålegger klubbene fortløpende restriksjoner. Norges Håndballforbund er orientert om saken.

Vi oppdaterer saken fortløpende.