Sportytude SNØ – ny samarbeidspartner for damelaget! – Fjellhammer

Sportytude SNØ – ny samarbeidspartner for damelaget!

Vi kan i dag dele den gledelige nyheten om at Sportytude Snø og Fjellhammer IL har inngått et samarbeid.

Sportytude er lokalt forankret og ser verdien av å bidra inn mot nærmiljøet. «Vi er et nyoppstartet treningssenter og holder til på SNØ. Vi er lokale gründere», sier Tonje Tovan Skistad.

«Denne verdenen gir deg unike muligheter til å kombinere alle dine sportsaktiviteter. Det er denne verdenen vi vil at du skal oppleve sammen med oss». 

www.sportytude.no

Sportytude edition 1.0 har åpnet! Som medlem kan du ta i bruk våre 1300 kvm med flotte treningslokaler og garderober. Delta på våre gruppetreningskonsepter i de ulike salene, Group, Bike og Run. Benytte vår 720 kvm styrkesal med utstyr levert fra det anerkjente merket Technogym. Her finner du alt av treningsutstyr for varierende styrke- og kondisjonstrening. Personlig trening på individuell basis eller i mindre grupper.

Teamet, som er fra Lørenskog, skal levere gode treningsopplevelser som tar deg med inn i din fremtidige solide treningsrutine der du gleder deg til hvert besøk. Du skal lykkes hos oss.

Sportytude edition 2.0 åpner når det er mulig. Dette planlegges, og når Covid situasjonen tillater det vil byggingen igangsettes. Alle som ønsker å oppleve et utvidet Sportytude ønskes velkommen til å ta i bruk våre utvidede lokaler hvor treningskonseptet er utviklet ytterligere. Vi vil blant annet tilby squash. Totalt vil senteret med utvidede fasiliteter omfatte ca. 2000-2500 kvm. Gratis parkering i 3 timer- rett utenfor.

Sportytude finner du i hjertet av den nye SNØ parken i Skeidar bygget i Lørenskog. Denne verdenen gir deg unike muligheter til å kombinere alle dine sportsaktiviteter. Det er denne verdenen vi vil at du skal oppleve sammen med oss.