Kampreferat: Bækkelaget – Fjellhammer ( 32-28) – Fjellhammer

Kampreferat: Bækkelaget – Fjellhammer ( 32-28)

Søndag 20. september var det duket for nok en kamp i Rema1000-ligaen. Denne gangen på bortbane i Nordstrand Arena, der Bækkelaget var vert.

I 1. omgang har vi vår motstander i knestående, men slurver voldsomt og brenner seks klare sjanser. Istedet for å rykke ytterligere fra på stillingen 11-8 slipper vi Bækkelaget inn og går til pause med ett mål i minus, 13-14.

I 2. omgang følger lagene hverandre mål for mål, men det er vi som må jage. Selv om resultatet denne gangen ser komfortabelt ut så er det egentlig kamp nesten til døren. Det er de to siste minuttene hvor vi er avhengig av mål fremover og redninger bakover som skiller lagene. Sluttresultatet blir 32-28.Endelig spillefri og nok tid til å terpe på detaljer og finne tilbake til resepten på å vinne. Nå er det fullt fokus på å knekke noen koder på hvorfor vi fører store deler av kampene men ikke klarer å sette dødsstøtet.

BB for Fjellhammer ble Anton Rikard Karlsson.