Kampreferat: Fjellhammer – Nærbø (31-32) – Fjellhammer

Kampreferat: Fjellhammer – Nærbø (31-32)

Så nært, men akk så fjernt. Nå har gutta det vondt. Nok en gang slipper vi motstanderen inn i en kamp vi styrer.

1. omgang starter i et voldsomt tempo og lagene springer over hverandre. 2-1 etter 50 sekunder setter stemningen og de neste 10 minuttene følger lagene hverandre mål for mål. Når kampen får satt seg er det Fjellhammer som er mest presis og går til pause med småpene 18-12.

2. omgang får vi en leksjon av Nærbø i ankomstspill. Nok en gang blir vi for passive og for mye sideveis i satsningen og blir straffet av for dårlige avslutninger og flere tekniske feil. Frykten for å tape blir større enn ønsket om å vinne og sluttresultatet blir 31-32.

Vi har fått et kræsjkurs i eliteserien og kunne med litt kynisme hatt fem poeng mer på de tre siste kampene. Det blir å gjenta oss selv, men nå må vi opp i ringa. Vi har tre dager på å riste av oss skuffelsen og gjøre de gide periodene lengre mot Bækkelaget på søndag.

Vi gratulerer Trym Skoglund som beste spiller på Fjellhammer. Tusen takk til alle som kom i hallen og lagde liv på tribunen, vi digger dere! Og til dere som satt hjemme i sofaen, håper underholdningsverdien var stor.