Kampreferat 6. september: Fjellhammer – Halden – Fjellhammer

Kampreferat 6. september: Fjellhammer – Halden

Så var det duket for nok en hjemmekamp og denne gangen var det Halden som skulle utfordre et offensivt Fjellhammerlag.

Gjestene viste ingen respekt og tidlig ledelsen og var oppe i hele 5-10 når det var spilt 18 minutter og 6-12 etter 21 før gutta satte inn sluttspurten og reduserte ved den finske sisu, Miro Koljonen, i siste sekund slik at stillingen var 11-14 til pause.  Skulle gutta klare å snu dette?

Andre omgang ble et jevn affære dere lagene fulgte hverandre tett, men Halden var hele tiden i front med både 1, 2 ,3 og 4 mål uten at vi klarte helte å komme i kapp.  Mange tekniske feil og småslurv gjorde det ikke lettere selv om Markus igjen levere nok en god kamp og hold oss inne i kampen i lange perioder. Kampen endte 28-29 etter noen nervepirrende sluttminutter der vi hadde muligheter til å utligne, når det stod igjen 5 sekunder.Dessverre gikk det ikke vår vei denne gangen.

Et lysglimt var banenes beste Trym Skoglund som viste solide takter og noterte seg for 9 scoringer på 12 forsøk.  Bård Egil Tobiassen hadde også sine første minutter i FIL drakten og gjorde en solid jobb i forsvar. Blir spennende å følge Bård videre sammen med FIL så ønskt han velkommen når dere treffer han i hallen.

Vi gratulerer et hardarbeidene Halden med seieren og gleder oss til revansj på bortebane.