Ny samarbeidspartner: Betonmast Romerike – Fjellhammer

Ny samarbeidspartner: Betonmast Romerike

Vi er stolte over å kunne presentere en ny samarbeidspartner i Fjellhammer IL: Betonmast blir med på laget. Betonmast sitt slagord er «Sterkt konsern. Lokalt fokus», og passer perfekt for Fjellhammer IL. Betonmast skaper møteplasser i lokalsamfunn slik at vi får gode håndballopplevelser. Betonmast er også totalentreprenør for byggingen av Nye Fjellhamar skole og idrettsbygget som skal stå klart i 2023.

Betonmast Romerike er et selskap i Betonmast-konsernet, som er en av Norges største byggentreprenører. Virksomheten startet opp i 2009, og vektlegger tilstedeværelse som en betydelig aktør i lokalmarkedet på Romerike.

Prosjektporteføljen består av kontorbygg, skoler, kultur- og idrettsbygg, logistikkbygg, blokkleiligheter, butikklokaler og omsorgsboliger.

For Betonmast Romerike er trygge byggeplasser helt nødvendig for å kunne levere kvalitet, få fornøyde kunder og ikke minst fornøyde medarbeidere. Bedriftens overordnede mål er at alle som har Betonmast som sin arbeidsplass skal komme Trygt Hjem – hver dag!

Medarbeiderne våre er stolte av jobben de gjør, og ikke minste byggene de reiser, og yter gjerne det lille ekstra. Et godt samspill med alle involverte, resulterer i optimale prosjekter både med tanke på kvalitet, tid og lønnsomhet – og ikke minste gode bygg for sluttbrukerne. Det unike innendørs skianlegget SNØ i Lørenskog, som ble gjennomført av oss, er et godt eksempel på et vellykket prosjekt, hvor samspill helt fra idéfase til åpning av anlegget sto i fokus.

Vi inngikk før sommerferien avtalen med Lørenskog kommune om bygging av Nye Fjellhamar skole og idrettsbygget, som bl.a skal romme den nye storstua til Fjellhammer IL med to hallflater som med uttrekkbare tribuner gir en eliteseriearena med plass til ca 1750 tilskuere. Vi er nå i startfasen på det omfattende byggearbeidet og vi gleder oss il åpnin av hallen i 2023.

Som et lokalt selskap på Romerike er det nå en stor glede å bli samarbeidspartner med Fjellhammer IL, et idrettslag som gjør så mye for å skape idrettsglede hos barn og voksne.

Heia Fjellhammer!