EVO er med på laget! – Fjellhammer

EVO er med på laget!

Fjellhammer IL herrer har fått med en ny samarbeidspartner.

Vi i EVO er stolte over å få støtte Fjellhammer IL under årets sesong. Selv om samfunnet opplever en vanskelig tid mener vi at fysisk aktivitet og samhold bør stå høyt på dagsorden. EVO har registrert det flotte arbeidet som gjøres for barn, unge og voksne i nærmiljøet. Derfor har vi valgt å inngå et samarbeid med en av de klubbene i Norge som viser best fremgang. EVO er i likhet med Fjellhammer på vei opp og frem, sammen kan vi dele gode erfaring som begge parter kan høste av utover vinteren. På vegne av alle oss ønsker vi lykke til! Vi sees på kamp.

EVO finner du over hele landet og i vårt nærområde på SNØ og i Lillestrøm.

SNØ ligger lett tilgjengelig fra E6, kun 15 minutter fra Oslo sentrum og 30 m fra Gardermoen.

EVO ligger i 4. etasje og hovedinngangen til bygget er i 2. etasje (opp trappene). Mellom kl 05 – 06 og kl 23 – 24 alle dager, må brikke benyttes for å komme seg UT hovedinngangen i 2. etasje. Inngangen til SNØ bygget i 1 etg. kan benyttes hver dag mellom kl 06.00 – 22.00.

Parkering:
  • SNØ grusplass: 3 timer gratis parkering, deretter kr 25,- pr. påbegynte time
  • Luhrtoppen: 3 timer gratis parkering, deretter kr 25,- pr. påbegynte time
  • SNØ-inngang: 20 minutter gratis drop-off, deretter kr 40,- pr. påbegynte halvtime. Tillegg for elbil er 10,- per påbegynte time

Parkeringen kan betales via mobil, betalingsautomat eller faktura. Parkeringshus ferdigstilt 2021