Kampreferat: Elverum – Fjellhammer – Fjellhammer

Kampreferat: Elverum – Fjellhammer

«Vi gir oss ikke og står kampen ut selv om det ender med 8 måls tap», sier kaptein Per Olav Røhmer.

Kampen starter i et bra tempo, og Elverum har ikke til hensikt å gi oss noe gratis. Vi jobber hardt for hvert mål og fører kampen de første 15-20 minuttene. Mot slutten av omgangen kommer noen enkle bestrafninger som gjør at vi kommer bak, men likevel respektable 13-15 til pause.

I starten av andre omgang blir vi litt for utålmodig fremover som gjør at Elverum enkelt får løpe inn et større forsprang. Etter en tidlig time-out får vi justert godt og kommer til mange gode sjanser. Dessverre setter vi ikke ballene i mål. Mot slutten rullerer vi godt på troppen slik alle får kjenne på nivået med å møte ligaens klart beste lag. At Elverums målvakt blir kåret til banens beste bevitner nettopp at spillet vårt sitter, men at vi må bli mer klinisk i avslutningene.

Kaptein Per Olav Røhmer oppsummere kampen slik: Jeg føler vi henger godt med i kampen og gir Elverum god kamp. Bommer for mye og gjør enkle feil som gjør at vi blir straffet og de stikker fra oss. Vi gir oss ikke og står kampen ut selv om det ender med 8 måls tap. Vi er kan aldri si oss fornøyd med tap, men vi tar med det positive fra kampen og ser frem til hjemmekamp mot Halden på søndag!

Eirik Hybertsen, Benjamin Berg og Marius Kleiven blir toppscorere for Fjellhammer med 4 mål hver. Sluttresultatet blir 30-22 til Elverum.

Mange gode opplevelser inn i forberedelsene mot Halden allerede til søndag. Vi ses!