Billettsalg til 6.september! – Fjellhammer

Billettsalg til 6.september!

Vi har 6 ekstra billetter til salgs – slippes lørdag kl 15.00
Lørdag 5. september kl 15.00 slipper vi 6 ekstra billetter til salg til kampen mot Halden søndag 6. september. Kjøp billett via vår app Fjellhammer Håndball. Husk at du må ha en bruker for å kjøpe billett. Det er gratis å være bruker. 

Søndag 6. september kl 18.00 tar vi i mot Halden Topphåndball i Lørenskoghallen. Billettsalget åpner tirsdag 1. september kl 18.00! Kjøp billett via vår app Fjellhammer Håndball.

Vi åpner opp for salg av 80 billetter.  Det vil ikke være mulig å kjøpe billett i døra. Vi gjør oppmerksom på at det er kun lov å kjøpe én billett pr person, og ikke lov å videreføre/bytte billetten til andre grunnet smittesporing. Du må logge inn eller opprette bruker for å kjøpe billett, dette med tanke på smittesporing. På kampdagen åpnes for innslipp av publikum kl 17.15. Kom gjerne i god tid, slik at vi redusere kø ved inngangen.

Slik laster du ned appen:
Gå inn på AppStore eller GooglePlay på din smart-telefon og søk på «Fjellhammer Håndball». Last ned appen og opprett en egen bruker. Følg instruksjonen som appen gir. HURRA, du kan nå kjøpe billett, lese nyheter og se terminliste, mm.

Har du ikke mulighet for å komme på kampen, kan du se kampen på www.direktesport.noeller www.handballtv.no

MERK! 
Dersom du ikke har billett eller står på inngangsliste, vil du ikke blir sluppet inn i hallen. På grunn av eventuell smittesporing må klubben vite hvem som har vært i hallen under gjennomføring av arrangementet. 

MERK!
Som tilskuer ber vi deg om følgende:
– Er du syk eller har symptomer – Hold deg hjemme
– I hallen er det merket opp sitteplasser. Du må sitte på en merket sitteplass (merket med AXI). Ståplasser er ikke tillatt for publikum.
– Familiemedlemmer kan ikke sitte ved siden av hverandre, og sitte på merkede sitteplasser. 
– Hold 1 meter avstand til en hver tid. 
– Kom i god tid til kampstart. Vi åpner dørene kl 17.15.