Kampreferat: Fjellhammer – Kolstad – Fjellhammer

Kampreferat: Fjellhammer – Kolstad

Søndag kveld var det duket for årets første seriekamp for herrene. Herrene har hatt en lang oppkjøring og det var i kveld alt strevet skulle settes på prøve for første gang.

Vi møter Kolstad i første seriekamp i REMA1000-ligaen. Kampen blåses i gang klokken 18:00 i utsolgte Lørenskoghallen. Kampen begynner med 1-0 til herrene før Kolstad tar igjen. Det svinger frem og tilbake i 1. omgang, men mye klaffer for herrene og de går til pause bare 1 mål bak Kolstad.

Foto: Harald Gründel
Foto: Harald Gründel

2. omgang braker løs og herrene snur kampen og går fort opp i en ledelse som viser seg å holde kampen ut. Herrene har en Marcus Støen Fredriksen (BB) i mål som står en solid kamp. Vi har også flere debutanter som viser seg frem både fremover og bakover! Ikke minst noen gamle kjenninger fra tidligere sesonger som viser at herrene i grønt har kommet for å bli. Alt i alt en kamp hvor veldig mye går som vi ønsker. Kampen ender 33-26 i favør herrene i grønt!

Foto: Harald Gründel

Takk til alle som tok turen til Lørenskoghallen. Herrene trenger dere og håper dere tar turen igjen ved neste hjemmekamp!

Foto: Harald Gründel
Foto: Harald Gründel