Vi lanserer SOFABILLETTEN – Fjellhammer

Vi lanserer SOFABILLETTEN

Alle kamper for Fjellhammer IL herrer i Rema 1000-ligaen og Fjellhammer IL damer i 1.divisjon damer vil bli filmet og sendes direkte enten via direktesport.no, håndball-TV eller vår facebookside.

Sofabilletten er for deg som sitter hjemme og ser på kampene gjennom håndball-TV, direktesport.no eller Fjellhammer ILs facebookside. Ønsker du å gi et bidrag til Fjellhammer IL og «kjøpe billett» til kampen, selv om du ikke er tilstede i hallen, er sofabilletten tingen for deg. Kjøp sofabilletten gjennom Vipps til nummer 102406. Du bestemmer selv hvor mye sofabilletten skal koste, men vi har lagt inn forslag på 50 kr og 100 kr. På Vipps kan du velge å legge til et eller flere av disse beløpene. Du kan også kjøpe sofabilletten ved å betale direkte til vårt kontonummer 1286 51 57701. Da velger du beløpet selv, merk med sofabilletten. 

På grunn av restriksjonene når det gjelder tilskuere og publikum på kampene våre har vi kun plass til 100 tilskuere på hjemmekampene i Lørenskoghallen. Billettsalg for hver kamp vil bli annonsert på vår hjemmeside www.fjellhammer.no

Billettpriser
Voksen: kr 160,-
Honnør/student/barn: kr 80,- 

Vi selger ikke sesongkort for Rema1000-ligaen og 1.divisjon så lenge det er restriksjoner på antall tilskuere i hallen.