Kampreferat: Treningskamp Bækkelaget – Fjellhammer – Fjellhammer

Kampreferat: Treningskamp Bækkelaget – Fjellhammer

19. aug var det klart for nok en treningskamp for herrene der Bækkelaget SK  inviterte til dans på egen parkett i ærverdige Bækkelagshallen. Det var en fryd å se gutta spille i dag, sier styreleder Einar Karlsen.

Foran 75 tilskuere (og utsolgt!)  startet kampen jevn med noe smårusk fra begge lag, men samtidig godt forsvarsspill. Bak FIL sin forsvarsrekke stod en solid Marcus som startet med å ta 2 avslutninger i fast grep de første 5 minuttene og satte standarden for godt keeperspill.

Fjellhammergutta tok grep om kampen og etter 10 minutters spill stod det 2-5 til FIL. Kampen jevnet seg noe ut med 10-10 etter 20 minutter  før gutta satte fart igjen og gikk til pause med 13-16. I andre omgang spiste BSK seg innpå med gode kombinasjoner og tøft spill og det stod 18-18 med 15 minutter igjen på klokka. Det nærmeste BSK kom var uavgjort før FIL gutta satte inn de 2 siste målene og rundet av kampen med 23-25 til Fjellhammer.  Alle gutta leverte godt ute på parketten, men best av alle var Marcus som stod solid igjennom hele kampen og endte med 5-6 redninger i fast grep.  Vi takker BSK for kampen og lader opp til siste treningskamp mot OSI på lørdag før det braker løs neste søndag hjemme mot Kolstad.