TRENINGSKAMP I LØRENSKOGHALLEN – Fjellhammer

TRENINGSKAMP I LØRENSKOGHALLEN

Torsdag 13. august kl 18.30 spiller Fjellhammers herrelag sesongens første treningskamp i Lørenskoghallen. Gutta har allerede spilt to treningskamper på bortebane, og endelig skal de spille i Lørenskoghallen.

Vi ønsker å invitere publikum til å se på, og legger ut 100 billetter for salg. Det er kun mulig å kjøpe billetter i app eller på vår hjemmeside. Billettsalget åpner i dag (mandag) kl 18.00 og stenger onsdag 12. august kl 23.59. Det vil ikke være mulig å kjøpe billett i døra. Vi gjør oppmerksom på at det er kun lov å kjøpe én billett pr person, og ikke lov å videreføre/bytte billetten til andre grunnet smittesporing.

Mange har fått med seg at det det er lov med arrangementer opptil 200 mennesker. Grunnen for at vi ikke kan legge ut 200 billetter for salg, er at tribunen i Lørenskoghallen gjør det vanskelig når hver tilskuer skal ha 1 meter avstand til enhver tid. Derfor legger vi ut kun 100 billetter.

For å kunne gjennomføre arrangementet på en god måte, er det visse retningslinjer vi ber deg som tilskuer ta hensyn til:
– Det er kun lov å sitte på oppmerkede plasser, det er ikke lov å stå.
– Publikum skal til enhver tid holde 1 meter avstand, dette gjelder også familiemedlemmer.
– Unngå kødannelse, og husk 1 meter avstand i kioskkø, toalettkø, etc.
– Sesongkort/æreskort er ikke gjeldene.
– Dørene åpner kl 18.15. Kom i god tid slik at det er lettere å overholde avstandsreglene.
– Det vil bli salg av kaffe, vaffel og sjokolade.

Vi oppfordrer å gå eller sykle til Lørenskoghallen denne dagen. For deg som ankommer med bil, bruk den store parkeringsplassen. Inngang via hoveddøren til hallen.

Kampen vil også bli streamet og du kan se den live (kr 29,-)

Herrelaget skal også spille treningskamp søndag 16. august mot Follo. Dette er bortekamp for våre gutter og kampen kan du se i Stil Arena. Billetter til treningskampen i Stil Arena finner du her!