Treningskamp mot Haslum – Fjellhammer

Treningskamp mot Haslum

(Haslum – Fjellhammer: 27-31) Onsdag kveld kl 18.00 ble sesongens andre treningskamp blåst i gang.

Fjellhammers herrelag var denne gangen invitert til Nadderud Arena for treningskamp mot Haslum. Gutta kommer godt i gang og leder med et og to mål i første omgang. En strålende prestasjon av målvakt Marcus Støen Fredriksen gjorde også at gutta fikk forsprang inn i andre omgang. Andre omgang starter godt, fortsetter bra og ender med seier 27-31 over Haslum. Eirik Hybertsen var sikker fra både 7 metersmerke og kantposisjon, satte totalt 12 baller i nettet og ble kåret til beste spiller. En annen ny spiller, Anton Karlsson, viste seg også frem fra linjeposisjon, blant annet med et skudd med ryggen til mål.

En fornøyd coach Bliznac sier: Vi sa innan kampen att denna kampen så skulle vi ta ett steg framåt jämfört med förra kampen mot Elverum. Träningarna efter Elverum har varit av bra kvalitet så vi kände att vi skulle göra en bättre kamp och jag tycker grabbarna gör en strålande insats. Vi spelar bra handboll med smartness och hög intensitet i spelet. Detta visar vad som bor i dom. Idag så tar vi steg och har mycket att jobba med också. En bra kamp av alla gutta.

Styreleder Einar Karlsen var også til stede på kampen, og gratulerer gutta med med seier og skryter av dagens innsats!

Eirik Hybertsen setter inn 20 mål for Fjellhammer på 7 meter.