Sesongoppkjøringen er i gang! Og du kan se den direkte i kveld! – Fjellhammer

Sesongoppkjøringen er i gang! Og du kan se den direkte i kveld!

Denne uka startet herrelaget sin oppkjøring til sesongen 2020/2021. For første gang på 28 år skal Fjellhammers herrer spille på øverste nivå i Norge. I kveld spiller de treningskamp mot Elverum i Terningen Arena.

Treningskampen mot tabellener Elverum i kveld er dessverre utsolgt, på grunn av restriksjoner med antall tilskuere. Men fortvil ikke, Elverum sender kampen live via sin hjemmeside og du kan følge med på kampen der (kostnad kr 59,-). Kampstart kl 19.00!

«Detta blir en tuff och kul match för gutta. Efter bara tre träningspass i benen så ska vi möta Norges bästa lag. Det är lika bra att börja med det bästa som finns i detta landet. Då får vi känna på var ribban ligger. Väldigt kul att det äntligen är igång med lite matcher. Många nya spelare ska för första gången känna på ett högt nivå. Jag glädjer mig till kampen», sier trener Kristian Bliznac.

Gutta begynte sin oppkjøring mandag denne uka. De har trent godt gjennom hele sommeren, og testene som blei gjennomført denne uka viser en meget god formkurve på samtlige i grønn drakt.

For å komme til livestream-siden, følg denne linken og instruksjonen på siden.