Alexander Mitrovic klar for Fjellhammer IL – Fjellhammer

Alexander Mitrovic klar for Fjellhammer IL

Herrelaget forsterker med høyreback Alexander Mitrovic!

Elverum og Fjellhammer er enige om en låneavtale som strekker seg igjennom 20/21 sesongen. Kristian om Alexander: Alexander är en spelare med fin potential. Jag har stora förhoppningar att han kommer hjälpa laget nästa säsong. Han kommer med en fin säsong i ryggen från Rema-1000 ligan. En spännande spelare som kommer bli välbehövlig hos oss. Vi hoppas hjälpa honom att ta nästa steg i sin utveckling. När vi hörde att Elverum ville låna ut Alexander så var detta perfekt för oss. En väldigt bra lösning för alla parter. Både för Oss, Alex och Elverum. Jag vill också tacka Elverum för fint och gott samarbete under hela denna processen. Välkommen till Fjellhammer IL, Alexander!

Selv sier Alexander: Fjellhammer IL er en klubb med en ung og treningsglad tropp, og et godt sosialt miljø. Det er også et lag med et godt støtteapperat og stort trenerteam med et godt rykte. Det er noe som passer meg veldig bra! I tillegg får jeg muligheten til å fullføre studier i Elverum. Jeg er en målfarlig høyreback som er glad i å gå i dueller og skyte, spesielt bak fra banen. Man kan alltid forvente 100% innsats på banen og i trening. Fjellhammer IL ønsker Alexander velkommen!

6767