Med Toyota i ryggen! – Fjellhammer

Med Toyota i ryggen!

Vi kan i dag presentere en ny samarbeidspartner. Vi er stolte over at Toyota Romerike er med oss på laget. 

Først og fremst ønsker vi Toyota Romerike hjertelig velkommen som samarbeidspartner i Fjellhammer IL.

Toyota Romerike har følgende å si om avtalen: «Vi har fulgt med Fjellhammer den siste tiden, og syns det derfor er spennende å inngå et samarbeid med en så stor håndballklubb. Med sin posisjon i lokalmiljøet har Fjellhammer IL er bredt publikum».  

Daglig leder, Per Nygren, er storfornøyd med signeringen: «Det er veldig morro at vi får med oss Toyota Romerike i ryggen når vi nå entrer Rema1000-ligaen. En god samarbeidspartner som engasjerer seg i klubben og som ønsker å bidra. God eksponering sammen med engasjement og aktiviteter skal skape et godt samarbeid». 

Vi gleder oss til å komme i gang med sesongen, med Toyota i ryggen!